Roulette Strategie


Het spel roulette wordt al gespeeld vanaf de 17e eeuw en misschien al wel eerder. Logisch dus dat in al die jaren veel spelers een eigen strategie hebben ontwikkeld. Voordat je erachter bent wat jouw roulette strategie is, zult u veel moeten oefenen. Op deze sites kunt u zoeken naar uw eigen roulette strategie. Er zijn ook mensen die zonder roulette strategie spelen, maar hier zijn ze achter gekomen door de verschillende manieren van spelen te oefenen.

De Basis Roulette Strategie

Veel spelers hebben in het verleden veel geld gewonnen met hun roulette strategie. We gaan hier enkele bekende strategieën op een rij zetten. We hopen dat u hiermee de manier van spelen vindt die het beste bij u past. De verdubbelingsstrategie is een simpele roulette strategie. Hierbij zet de speler altijd in op een kans van 50%. Hierbij wordt de 0 niet meegerekend. Het gaat hier dus om even/oneven, rood/zwart enzovoort. U begint altijd met een lage inzet op 1 van deze kansen. Als u na het draaien wint, dan zet u nogmaals laag in. Wat u ook zult winnen nu, het is uw winst. Ook bestaat er het zogenaamde Labouchere Systeem. Uw inzetbedrag wordt hierin bepaald aan de hand van een reeks getallen in een lijn die volgen op een verlies of winst.

Als speler telt u dan meestal de getallen aan het einde en voor de lijn bij elkaar op om vervolgens de grootte van de volgende inzet te bepalen. Als u wint, kruist u de buitenste getallen weg en blijft u werken aan de kleinere lijn. Als u verliest, voegt u je vorige inzet toe aan het einde van de lijn en blijft u werken aan de lange lijn. U zult waarschijnlijk bijna niet meer kunnen en willen wachten om live roulette spelen te starten en uit te vogelen wat de roulette strategie is die u het beste ligt. Ieders karakter is anders, dus is het ook het beste om te spelen op een manier die dicht bij u ligt. Probeer ook tijdens het spelen altijd uw hoofd erbij te houden en uzelf te blijven. Laat u zich vooral niet volledig meeslepen in het spannende spel. U zult meer spelplezier beleven en meer geld winnen, als u op een verantwoordelijke manier speelt. De veilige sites hebben wij voor u geselecteerd en we hopen dat u er zelf voor zorgt om via deze sites verantwoordelijk te spelen. Misschien komt u er wel achter dat u liever zonder roulette strategie speelt. Dit kan natuurlijk ook.

Waar veilig je Roulette Strategie uitproberen

Wij bieden u de websites aan waarvan u in ieder geval zeker bent dat ze betrouwbaar en veilig zijn. U hebt nu alle tijd om te spelenderwijs uw roulette strategie te vinden. Dit gaat eenvoudig, want de websites zijn overzichtelijk en er zijn geen addertjes onder het gras. U kunt direct beginnen met spelen en kijken of er een roulette strategie is die u uit wilt proberen. Wacht dus niet langer met online roulette spelen. U zult snel merken dat het spel spannend is en u echt zorgeloos kunt genieten in uw eigen omgeving. U speelt het spel online, dat betekent wanneer u dat uitkomt en waar u maar wilt. Het vinden van een passende roulette strategie zal wellicht ongemerkt gaan. Opeens weet u het, dit is de manier voor mij om geld te winnen!

Of u nou veel geld inzet of juist speelt met een lagere inzet. Het doel is de winst. Het plezier dat u zult hebben met het spelen is een feit. Niet voor niets spelen er duizenden mensen het spannende spel, en hebben zij allemaal een eigen roulette strategie ontwikkeld. Als uw vrienden ook spelen, kunt u hun roulette strategie uitproberen en jullie ervaringen met elkaar delen. Hoe spannend en plezierig is het om met elkaar te praten over hun manier van spelen en de winsten te bespreken. Hierna zult u nog enthousiaster zijn om uw roulette strategie te vinden en te starten met het spelen. Maar het kan ook zo zijn dat u erachter bent wat uw roulette strategie is en u deze liever niet deelt met anderen. U wilt natuurlijk degene zijn die het geld wint.

Veilig en betrouwbaar Roulette Spelen

Om ervoor te zorgen dat u veilig speelt, kunt u op de websites die wij voor u geselecteerd hebben, iDEAl roulette spelen. De betalingen die u dan doet en ontvangt gaan altijd via iDEAL. Dit is een veilige manier van betalen. Als u uw roulette strategie heeft gevonden, kunt u ook hoge inzet roulette gaan spelen. Ook hierbij zijn er voor u geen zorgen over de betrouwbaarheid van de sites. Dat betekent zorgeloos spelen en geld winnen. En wees niet bang om uw roulette strategie toe te passen, dit mag gewoon en is niet verboden. Het spel wordt altijd eerlijk gespeeld en er kijkt een echte croupier mee. Misschien komt u er tijdens het spelen wel achter dat u een roulette strategie gevonden heeft, waar niemand eerder van gehoord heeft. Alles is mogelijk.